poniedziałek, 30 listopada 2015

płatki jęczmienne z mlekiem orzechowym

płatki jęczmienne z mlekiem orzechowym*, kurkumą, gruszką, żurawiną i płatkami migdałowymi
barley flakes peanut milk, turmeric, pear, cranberry and almond flakes

*do gotującego się mleka dodałam łyżeczkę masła orzechowego

nie ma już gości
zostały kości
a z włości nicości


9 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. takie tam problemy natury egzystencjalnej

      Usuń
    2. Trzymaj się <3 Tak na prawdę nie jesteś sama - masz rodzinę.. pamiętaj o tym... Pamiętaj też że to my sami przyciągamy do siebie złe emocje - postaraj się dostrzegać pozytywne aspekty zycia... Trzymaj się <3

      Usuń
  2. Każdemu jest ciężko samemu, taki już urok człowieczej natury, że zbyt długa samotność łamie serce... Trzeba otaczać się ludźmi - najlepsze lekarstwo na wszystko.
    Niezwykle urokliwe jesienne śniadanie, które z powodzeniem można by spotkać u mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Same pyszności, uwielbiam dodatek kurkumy :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Smacznie wygląda :)

    Zapraszam do konkursu na moim blogu!

    OdpowiedzUsuń
  5. Pyszne połączenie. i w dodatku idealne by z rana rozgrzać organizm :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Płatki i masło orzechowe to coś w sam raz dla mnie. Muszę zrobić nową porcyjkę masła, bo dziś mi się skończyło;)

    OdpowiedzUsuń
  7. lubię i nie pogardzę takimi połączeniami:)

    OdpowiedzUsuń