wtorek, 8 grudnia 2015

płatki ze szpinakiem

płatki jęczmienne i owsiane z imbirem, kardamonem, chilli, miodem, szpinakiem i masłem orzechowym
 barley and oatmeal flakes with ginger, cardamom, chilies, honey, spinach and peanut butter

za późno o jeden krok
gdzie nie ma wyjścia



9 komentarzy:

  1. Ciekawe połączenie smakowe, ale nie dla mnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ze szpinakiem? Wow! Zaskoczyłaś mnie. ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Kiedyś nie lubiłam szpinaku. Aż w końcu odkryłam go w słodkich potrawach! A teraz mogę się nim zajadać ze wszystkim :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Chałwę lniana dostałam na Mikołajki, ale wydaje mi się że w dobrym sklepie ze zdrową żywnością dostaniesz :)
    Też dodalam dziś szpinak do śniadania :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ciekawe połączenie masło orzechowe+szpinak :)

    OdpowiedzUsuń
  6. W szpinak pod każdą postacią rządzi!
    Ale jesteś śliczna <3

    OdpowiedzUsuń
  7. No śniadanko pyszne, z resztą jak zawsze :)
    Piękna jesteś <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Koniecznie muszę wypróbować takie połączenie smaków. Nigdy nie dodawałam chili do płatków;)

    OdpowiedzUsuń
  9. nigdy nie próbowałam..

    Zapraszam:
    unnormall.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń